Kako se lahko partnerski odnos na daljavo razvija?

Mnogokrat se zgodi, da zaradi tega ali onega partnerja ne živita blizu. Med njima je lahko na stotine kilometrov ali morda celo tisoč kilometrov.

“Znan pregovor za partnerski odnos pravi: Daleč od oči, daleč od srca.”

Kaj pa je resnica?

Velika razdalja med partnerjema je dejansko zelo dober test kako bo zveza delovala na dolgi rok, ko bosta enkrat spet skupaj oziroma končno skupaj. Če partnerja lahko vzdržita eden ob drugemu ob veliki razdalji, potem je to zelo dober znak, da sta kompatibilna in da bosta potem, ko bosta skupaj, partnerstvo zelo dobro peljala naprej.

Če eden od partnerjev v času oddaljenosti eden od drugega pričneta razvijati čustva do nekoga drugega ali pa pričenja dobivati občutek nepovezanosti, so to zagotovo prvi signali, da se partnerski odnos pričenja krhati.

Partnerski odnos rešuje tehnologija

V dandanašnjih časih je zelo dobro, da obstaja tehnologija, ki omogoča partnerjem na daljavo stalno povezljivost. Skype, Facebook, elektronska pošta in FaceTime so tisti programi, ki rešujejo marsikateri partnerski odnos. No … Facebook ga mnogokrat tudi ruši.

V starih časih pa je bilo vse drugače. Ljudje so bili pri komunikaciji omejeni, zato se je tudi razvil pregovor, ki se glasi: Daleč od oči, daleč od srca.

Ko me tako na telefon pokliče ženska, ki ima partnerja, ki je oddaljen več sto kilometrov, vedno preverim njegovo stanje, njegova čustva in namene, ki jih ima. Obenem preverim kako mu je okolica namenjena in ali je v njegovi bližini kaka druga ženska, ki bi lahko ogrozila partnerski odnos, v katerem je.

Dovolite mi, da preverim vaš partnerski odnos na daljavo

Seveda partnerski odnos na daljavo temelji na zelo kompleksnih čustvih in vsak ima svojo značilnost. Vsak se razlikuje od naslednjega. Vsak ima svojo specifiko.

Zato vas vabim, da me pokličete ter povprašate kaj se dogaja v vašem partnerskem odnosu. Če niste prepričani v zvestobo partnerja, pokličite in vedeževalka Ivana vam bom pregledala situacijo in videla, če ima ta partnerski odnos prihodnost ali ne ter kako se bo razvijal.