Moški za poroko …. obstajajo ali ne?

V današnjih časih smo ženske veliko bolj samostojne kot smo bile včasih. Zelo veliko med nami je takih, ki imamo svoj lasten posel, ki gradimo kariero in nemalokrat se znajdemo tudi na vodilnih položajih, ki so jih še pred krakim zasedali moški.

Super je to. Končno tudi ženske pridobivamo pravičen položaj v družbi.

Vse to pa za sabo v spremembe potegne tudi druge stvari, za katere morda sploh nismo mislile, da se lahko premaknejo. Moški postajajo vedno bolj podrejeni, vedno bolj mehki in neodločni. Ker ženske postajamo energijsko močnejše, se v naših očeh položaj moških počasi spreminja.

In roko na srce … ženske pričenjamo iskati moške, ki so še močnejši od nas, ki nas bodo cenili, nas razumeli in nam dajali podporo, ko jo bomo potrebovale.

Tako drsi ideja ženske, da bo njen partner tudi moški za poroko vedno bolj v predalček “misija nemogoče”.

Pa kdo se v dandanašnjih časih še poroča? Vedno bolj pomembno postaja, da se ženska z moškim razume, poroka pa je vedno bolj porinjena v ozadje.

Moški za poroko je kot zrnje med plevelom

Kolikokrat ste mislile, da ste našle pravega, pa se je potem izkazalo, da temu ni tako? Kolikorat ste bile že pred tem, da se za “večno” zaobljubite partnerju, pa ste se tik pred tem premislile?

Nemalokrat se zgodi, da moški pokažejo svoje prave namene šele potem, ko so gotovi, da se ne boste premislile.

Mnogokrat potuhnejo svoje navade, jih skrijejo, da bi le prišli do vas in vas privezali nase. Se še spomnite kako so vam obljubljali vse mogoče, potem pa so na taiste obljube pozabili.

Tako je moški za poroko že svojevrstni fenomen.

Moški za poroko – iskanje idealnega partnerja

“Vsaka ženska razmišlja, da je moški za poroko nekdo, ki je idealen, ki nima napak in ki se popolnoma zlije z njeno osebnostjo. Vsaka ženska ima v glavi svoj profil moškega, ki bi ji ustrezal.”

Ker pa se srcu ne da ukazovati, se ženska odloči za nekoga, ki sploh ne ustreza prvotnim načrtom glede iskanja idelanega partnerja. Temu se drugače reče, da se je povezala z nekom, s katerim jo veže karmična vez.

Tako karmična vez obvezuje žensko, vpne žensko v partnerstvo, v katerem mora sprejemati kompromise in mnogokrat požreti vse tisto, kar ji partner strese na glavo.

Karmična zveza pa je lahko tudi lepa. Pogosto se dogaja, da preko telefona začutim, da je partnerska zveza med moškim in žensko zelo nežna, prijetna in polna ljubezni.

Kako ugotoviti v kakšni zvezi se nahajate oziroma ali se pred vami nahaja moški za poroko? Pokličite me na telefon in pomagala vam bom do odgovorov, ki jih potrebujete, da bi razumeli v kakšni partnerski zvezi se nahajate ali v kakšno partnersko zvezo se pravzaprav spuščate.

vedeževanje Ivana 0906220
x