Obvestilo o piškotkih

Piškotki, ki jih uporablja spletna stran

Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam omogočimo dobro izkušnjo pri uporabi naše spletne strani. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih shranimo na vaš namizni, prenosni ali tablični računalnik ali pametni telefon (odvisno od kje dostopate na spletno stran), medtem ko si ogledujete našo stran.

Piškotki na spletni strani, kjer se nahajate, omogočajo:

  • da spletna stran, na kateri se nahajate, deluje tako, kot vi pričakujete;
  • da si spletna stran zapomni vaše nastavitve med ogledovanjem in obiskovanjem;
  • da izboljšamo varnost in hitrost nalaganja naše strani;
  • da vam omogočimo enostavno posredovanje v družabna omrežja;
  • da lahko stalno izboljšujemo našo spletno stran.

Piškotkov na spletni strani, kjer se nahajate, ne uporabljamo za:

  • pridobivanje kakršnekoli osebne informacije (brez vaše izrecne odobritve);
  • pridobivanje katerekoli občutljive informacije (brez vaše izrecne odobritve);
  • plačevanje prodajnih provizij;
  • posredovanje osebno določljivih podatkov tretjim osebam;
  • posredovanje informacij oglaševalskim omrežjem.

Podrobnejše informacije o piškotkih na spletni strani, kjer se nahajate

Naši piškotki

Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti, kot je dostop do varnih območij spletne strani. To so piškotki, brez kateri spletna stran ne bi delovala. Teh piškotkov ne morete onemogočiti drugače, kot da ne uporabljate spletne strani.

Upravljanje vaše politike zasebnosti z uporabo piškotkov na spletni strani

Pri prvem vašem obisku naše spletne strani ali katerekoli njene pod strani vas s pasico vprašamo za dovoljenje uporabe piškotkov. Dovolite lahko ali vse ali nobenega ali samo nekatere tipe piškotkov.

Če želite dovoliti uporabo vseh piškotkov in s tem delovanje vseh njenih funkcij, kliknite na gumb “Dovoli piškotke” na desni strani.

Prikazani so tudi nujno potrebni naši piškotki, ki pa jih ne morete onemogočiti, saj bi s tem onemogočili tudi delovanje naše spletne strani. Prikazani so zaradi popolnosti informacij. Onemogočite jih lahko samo tako, da si ne ogledujete naše strani.

Izklop piškotkov za vse spletne strani

Običajno lahko izklopite piškotke za vse spletne strani v vašem iskalniku tako, da ustrezno nastavite to opcijo v nastavitvah iskalnika.

Vendar upoštevajte, da vam v primeru, če piškotkov ne želite imeti, ne moremo jamčiti, da bo spletno mesto delovalo popolno. Lahko izgubite nekatere njegove funkcije, nekaterih strani pa si morda ne boste mogli več ogledovati. Vsak brskalnik ima lasten postopek prilagajanja nastavitev. Po potrebi si za pravilno nastavitev pomagajte s funkcijo pomoči brskalnika, ki ga uporabljate. Če želite onemogočiti piškotke v mobilnem telefonu, podrobnejša navodila poiščite v priročniku zanj.